Ηλεκτρικά Εργαλεία, Εργαλεία Χειρός, Εργαλεία Κήπου

GLORIA CLEANMASTER PERFORMANCE PF 12 ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΠΙΕΣΗΣ 1.25lt (#G000616.0000)
Κάντε mouseover ή click για μεγέθυνση εικόνας
GLORIA CLEANMASTER PERFORMANCE PF 12 ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΠΙΕΣΗΣ 1.25lt (#G000616.0000)
Κωδικός Προϊόντος: G000616.0000

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

46,50 €
* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% 2
Εξοπλισμένοι με υψηλής ποιότητας μεμβράνες από Viton, η CleanMaster PERFORMANCE PF 12 έχει ιδιαίτερα υψηλή αντοχή σε όξινα καθαριστικά με πολύ χαμηλό pH και στους υδρογονάνθρακες (λάδια, λίπη, διαλύτες).

GLORIA CLEANMASTER PERFORMANCE PF 12 ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΠΙΕΣΗΣ 1.25lt (#G000616.0000)


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Με τους νέους ψεκαστήρες η GLORIA επεκτείνει το εύρος της σειράς CleanMaster με ψεκαστήρες υψηλής απόδοσης για επαγγελματικό καθαρισμό.

Εξοπλισμένοι με υψηλής ποιότητας μεμβράνες από Viton, η CleanMaster PERFORMANCE PF 12 έχει ιδιαίτερα υψηλή αντοχή σε όξινα καθαριστικά με πολύ χαμηλό pH και στους υδρογονάνθρακες (λάδια, λίπη, διαλύτες). Επιπλέον, οι μεμβράνες αυτές διακρίνονται από υψηλή αντοχή σε χημικές ουσίες, στη θερμοκρασία και την αντοχή στο χρόνο.

Ο ψεκαστήρας πίεσης με χωρητικότητα δοχείου 1,25 λίτρα, έχει πίεση λειτουργίας 3 bar πετυχαίνοντας έναν πολύ καλό συνεχή ψεκασμό και εξασφαλίζοντας έτσι τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ένα ρυθμιζόμενο ακροφύσιο κοίλου κώνου, ένα διαφανές δοχείο, η βαλβίδα ασφαλείας και με επιπλέον δαχτύλιο στη βάση για ασφάλεια της συσκευής, τα επιπλέον χαρακτηριστικά του CleanMaster PERFORMANCE PF 12.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Κωδικός προϊόντος: 000616.0000
Χωρητικότητα (λίτρα): 1,25
Μεγ. λειτουργία πίεσης(bar): 3
Υλικό δοχείου: ανθεκτικό πλαστικό
Αντλία: ισχυρή αντλία πίεσης
Επιπλέον χαρακτηριστικά:  Υψηλής ποιότητας μεμβράνες Viton
Ρυθμιζόμενο ακροφύσιο κοίλου κώνου
Δαχτύλιος στη βάση για σταθερότητα
Διαφανές δοχείο
Βαλβίδα ασφαλείας: ναι


Παρέχουμε 4 τρόπους αποστολής / παράδοσης:

1. Με courier(Πόρτα - Πόρτα Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ)

2. Μέσω πρακτορείου ΚΤΕΛ

3. Παραλαβή από το κατάστημά μας (Γούναρη 51, Άνω Γλυφάδα), κατά τις μέρες και ώρες λειτουργίας καταστημάτων. Μόνη προϋπόθεση είναι να έχετε προηγουμένως επικοινωνήσει μαζί μας, ώστε η παραγγελία σας να είναι έτοιμη για παραλαβή.

4. Με πρακτορείο μεταφορών όταν ο όγκος του μηχανήματος είναι τέτοιος πού η αποστολή του με courier καθίσταται ασύμφορη. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς θα προκύπτει μετά από τηλεφωνική συνεννόηση ακόμα και όταν το ποσόν του μηχανήματος υπερβαίνει τα 150 ευρώ.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν και αυτά