Ηλεκτρικά Εργαλεία, Εργαλεία Χειρός, Εργαλεία Κήπου

SIK KIRIAKAKIS 32 CARBON ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΒΕΡΓΑ (#MSR32)
Κάντε mouseover ή click για μεγέθυνση εικόνας
SIK KIRIAKAKIS 32 CARBON ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΒΕΡΓΑ (#MSR32)
Κωδικός Προϊόντος: ΜSR32

Διαθεσιμότητα:Αμεσα διαθέσιμο

310,00 €
* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Η βέργα MSR 32 «Αχινός» είναι η τελευταία μας πρόταση για την συγκομιδή της ελιάς με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση &ελάχιστη ζημιά προς τα κλαριά & τα φύλλα του δέντρου και αυτό επιτυγχάνεται με τη διάταξη των ραβδιών της κεφαλής που αποτελείται από 2 μπάλες που φέρουν από 8 ραβδιά σε σχήμα Υ σε εναλλαγή μ ε8 ραβδιά κάθετα η κάθε μία. Η εναλλαγή των ραβδιών τα βοηθάει να εισχωρούν ακόμα και στα πιο πυκνά φυλλώματα.
Τα σφαιρίδια που τα ραβδιά φέρουν στα άκρα τους καθώς και η εναλλαγή του σχήματος των ραβδιών καθιστούν την MSR 32 ως την πιο αποδοτική και φιλική προς το δέντρο βέργα στην κατηγορία της .
Επίσης η ποιότητα του υλικού που αυτά είναι κατασκευασμένα καθώς και τα μεταλλικά γρανάζια με ελικοειδές δόντι που φέρει το σύστημα κίνησης «Τ» της κεφαλής κατατάσσουν την βέργα Αχινός MSR 32 ως την βέργα με τις λιγότερες βλάβες από τις υπόλοιπες βέργες στην κατηγορία της

SIK KIRIAKAKIS 32 CARBON ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΒΕΡΓΑ (#MSR32)


Η βέργα MSR 32 «Αχινός» είναι η τελευταία μας πρόταση για την συγκομιδή της ελιάς με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση και ελάχιστη ζημιά προς τα κλαριά και τα φύλλα του δέντρου.
Aυτό επιτυγχάνεται με τη διάταξη των ραβδιών της κεφαλής που αποτελείται από 2 μπάλες που φέρουν από 8 ραβδιά σε σχήμα Υ σε εναλλαγή με 8 ραβδιά κάθετα η κάθε μία.
Η εναλλαγή των ραβδιών τα βοηθάει να εισχωρούν ακόμα και στα πιο πυκνά φυλλώματα.
Τα σφαιρίδια που φέρουν τα ραβδιά στα άκρα τους καθώς και η εναλλαγή του σχήματος των ραβδιών καθιστούν την MSR 32 ως την πιο αποδοτική και φιλική προς το δέντρο βέργα στην κατηγορία της.
Επίσης η ποιότητα του υλικού που αυτά είναι κατασκευασμένα καθώς και τα μεταλλικά γρανάζια με ελικοειδές δόντι που φέρει το σύστημα κίνησης «Τ» της κεφαλής κατατάσσουν την βέργα Αχινός MSR 32 ως την βέργα με τις λιγότερες βλάβες από τις υπόλοιπες της κατηγορίας της.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος κίνησης :    Παλμική
Μήκος :    Σύνηθες μήκος 2.40μ μαζί με το χειριστήριο
Υπάρχει δυνατότητα κατασκευήs βέργας μήκους από 1.80μ έως 3.40μ μαζί με το χειριστήριο.
Προέκταση : Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής προέκτασης μήκους 1μ
Βάρος :    3 Kg σε μήκος 2.40μ
Καλώδιο : μήκος 14μ
Κατανάλωση : 9-10 Α (μέση κατανάλωση)
Στροφές κεφαλής : 1750 RPM /12V
Μοτέρ : DC 12V 200 Watt
 
ΜΟΤΕΡ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΒΕΡΓΑΣ
Ελαφρύ, εργονομικό και ανατομικό για πολύωρη εργασία.
Πολύστροφο για μεγάλη απόδοση στην συγκομιδή.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Καλώδιο    μήκος 14μ
Κατανάλωση    9-10 Α (μέση τιμή)
Μοτέρ    DC 12V 200 Watt
Βάρος    1.3 Kg


Παρέχουμε 4 τρόπους αποστολής / παράδοσης:

1. Με courier(Πόρτα - Πόρτα Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ)

2. Μέσω πρακτορείου ΚΤΕΛ

3. Παραλαβή από το κατάστημά μας (Γούναρη 51, Άνω Γλυφάδα), κατά τις μέρες και ώρες λειτουργίας καταστημάτων. Μόνη προϋπόθεση είναι να έχετε προηγουμένως επικοινωνήσει μαζί μας, ώστε η παραγγελία σας να είναι έτοιμη για παραλαβή.

4. Με πρακτορείο μεταφορών όταν ο όγκος του μηχανήματος είναι τέτοιος πού η αποστολή του με courier καθίσταται ασύμφορη. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς θα προκύπτει μετά από τηλεφωνική συνεννόηση ακόμα και όταν το ποσόν του μηχανήματος υπερβαίνει τα 150 ευρώ.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν και αυτά