Ηλεκτρικά Εργαλεία, Εργαλεία Χειρός, Εργαλεία Κήπου

GLORIA PRIMA 5 PLUS ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ 5lt (#G000106.0000)
Κάντε mouseover ή click για μεγέθυνση εικόνας
GLORIA PRIMA 5 PLUS ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ 5lt (#G000106.0000)
Κωδικός Προϊόντος: G000106.0000

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

47,00 €
* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% 2

Κατάλληλος για ψεκασμό όξινων διαλλυμάτων

GLORIA PRIMA 5 PLUS ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ 5lt (#G000106.0000)


Κατάλληλος για ψεκασμό όξινων διαλυμάτων

Για όσους έχουν θερμοκήπιο ή για αυτούς που έχουν μικρούς και μεσαίους κήπους με δέντρα, θάμνους ή τριανταφυλλιές, οι ψεκαστήρες μας προπίεσης είναι τα ιδανικά μοντέλα.
Διασφαλίζουν την επαρκή κάλυψη καθώς και τη σωστή λειτουργία πίεσης στις 3 ατμόσφαιρες προσφέροντας μεγάλη διάρκεια και απόδοση ικανοί να ψεκάσουν ακόμα και σε ψηλότερα φύλλα ή κλαδιά.
Επιπλέον από τα μοντέλα μας για την περιποίηση των φυτών, διαθέτουμε μοντέλα για την τέλεια εφαρμογή προϊόντων περιποίησης και προστασίας ξύλων καθώς και βερνικιών.
Με τους Spray&Paint ψεκαστήρες προπίεσης, μπορείτε απλά να ψεκάσετε το υγρό που θέλετε στην ξύλινη επιφάνεια αντί να μπείτε στον κόπο να περάσετε την επιφάνεια με το παραδοσιακό πινέλο.

Η λειτουργία πίεσης στις 3 ατμόσφαιρες, προσφέρει και εδώ επίσης, τέλεια αποτελέσματα.
Το πιο σημαντικό για οποιονδήποτε τον ενδιαφέρει η ποιότητα: Οι περισσότεροι από τους ψεκαστήρες μας προπίεσης φέρουν την πιστοποίηση των δοκιμών στα Ινστιτούτα TÜV και GS.
Επιπλέον, οι ψεκαστήρες μας προπίεσης ξεχωρίζουν για τα μεγάλα συμπαγή πλαστικά δοχεία τους μέχρι 8 λίτρα, με ιδιαίτερη αντοχή στα χτυπήματα, τις επαγγελματικές τους σκανδάλες, το μανόμετρο σε πολλά μοντέλα, τις βαλβίδες ασφαλείας, καθώς και τις ανώτερες ποιοτικά πιεστικές αντλίες τους.
Για εφαρμογές σε μικρούς χώρους (τοπική εφαρμογή, σπίτι και μπαλκόνι), Μεσαίου μεγέθους χώροι (αίθρια, θερμοκήπια, κήποι)

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Κωδικός προϊόντος: G000106.0000
Χωρητικότητα (λίτρα): 5
Υλικό δοχείου: ανθεκτικό πλαστικό

Παρέχουμε 4 τρόπους αποστολής / παράδοσης:

1. Με courier(Πόρτα - Πόρτα Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ)

2. Μέσω πρακτορείου ΚΤΕΛ

3. Παραλαβή από το κατάστημά μας (Γούναρη 51, Άνω Γλυφάδα), κατά τις μέρες και ώρες λειτουργίας καταστημάτων. Μόνη προϋπόθεση είναι να έχετε προηγουμένως επικοινωνήσει μαζί μας, ώστε η παραγγελία σας να είναι έτοιμη για παραλαβή.

4. Με πρακτορείο μεταφορών όταν ο όγκος του μηχανήματος είναι τέτοιος πού η αποστολή του με courier καθίσταται ασύμφορη. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς θα προκύπτει μετά από τηλεφωνική συνεννόηση ακόμα και όταν το ποσόν του μηχανήματος υπερβαίνει τα 150 ευρώ.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν και αυτά