Ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραλαβές των δεμάτων από τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier

Ηλεκτρικά Εργαλεία, Εργαλεία Χειρός, Εργαλεία Κήπου

Η Εταιρεία Μας

ToolCenter

Η εταιρεία Σ. Σκανδαλάκης - Ν. Δαούτης Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1996 με έδρα την Άνω Γλυφάδα, στην οδό Γούναρη 51, με σκοπό την εμπορία και επισκευή γεωργικών, κηπευτικών, βιομηχανικών οικοδομικών μηχανημάτων και εργαλείων.

Η δημιουργία της εταιρείας ήταν η φυσική συνέχεια της επαγγελματικής εξέλιξής μας, αφού ο μεν κ. Δαούτης εργαζόταν ως εξειδικευμένος τεχνικός στον συγκεκριμένο κλάδο καταλαμβάνοντας και τη θέση του υπευθύνου συνεργείου μεγάλης εταιρείας του χώρου, ο δε κ. Σκανδαλάκης εργαζόταν στον ίδιο κλάδο ως πωλητής διατελώντας έως και υπεύθυνος προϊόντος στην ίδια εταιρεία.

Το 1998, η εταιρεία μας επεκτείνεται με δύο τρόπους. Ο πρώτος αφορά στην ενοικίαση του διπλανού από το αρχικό κατάστημα κτιρίου και την ενοποίησή του με σκοπό την καλύτερη προβολή και μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων.


ToolCenter

Ο δεύτερος αφορά την ίδρυση δεύτερης εταιρείας με την επωνυμία Ν. Δαούτης & ΣΙΑ Ο.Ε. με έδρα το Μοσχάτο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 23, όπου δημιουργείται και το επίσημο συνεργείο της εταιρείας Andreas STIHL A.E. για την Κεντρική και Νότια Ελλάδα.

Το 2007, η Ν. Δαούτης & ΣΙΑ Ο.Ε. μεταφέρεται σε μεγαλύτερο χώρο, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 19 και Πίνδου.

Δύο χρόνια μετά, το 2009, η Σ. Σκανδαλάκης - Ν. Δαούτης Ο.Ε. επεκτείνεται και εκτός συνόρων δημιουργώντας εταιρεία στην Αλβανία, όπου αναλαμβάνει την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση όλων των προϊόντων της BLACK&DECKER , DEWALT και STANLEY.

Το 2010, η εταιρεία μας λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα μηνύματα της αγοράς δημιουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα www.toolcenter.gr, με σκοπό να πρωταγωνιστήσει και στον διαρκώς αναπτυσσόμενο διαδικτυακό χώρο.


Φιλοσοφία

ToolCenter

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες, οι οποίες αποτελούν τα κορυφαία ονόματα του χώρου, γεγονός που εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προϊόντων που εμπορευόμαστε, ενώ ταυτόχρονα καταφέρνουμε με τις συμφωνίες μας να προωθούμε στην αγορά τα προϊόντα των συγκεκριμένων εταιρειών με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Στόχοι
Αποκλειστικός σκοπός μας αποτελεί η πληρέστερη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση του πελάτη. Γι' αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα εξειδικευμένο συνεργείο που σκοπό έχει την υψηλής ποιότητας επισκευή όλων των μηχανημάτων κι εργαλείων που εμπορευόμαστε, χρησιμοποιώντας πάντοτε γνήσια ανταλλακτικά των εταιρειών που συνεργαζόμαστε.